Hakkımızda

Bartın Üniversitesi Bilgi ve Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı, yönetim bilişim sistemleri ve lojistik yönetimi alanlarında zengin bir ders çeşitliliği sunarak öğrencilere kapsamlı bir eğitim imkanı sağlamaktadır. Programımız, öğrencilerin lojistik süreçlerin ve bilgi akışının etkin yönetimi için gerekli analitik ve stratejik becerileri kazanmalarını hedefler. Ders müfredatımız, veri analitiği, tedarik zinciri yönetimi, dijital dönüşüm, bilgi sistemleri entegrasyonu ve daha pek çok kritik konuyu kapsar. Bu çeşitlilik, öğrencilerin hem teorik bilgilerini derinleştirmelerini hem de farklı alanlarda uzmanlaşma fırsatı yakalamalarını sağlar.

Bilgi ve Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı, öğrencilere geniş bir perspektif kazandırarak, iş dünyasında karşılaşabilecekleri çeşitli zorluklara karşı donanımlı olmalarını amaçlar. Öğrenciler, alanında uzman akademisyenler tarafından verilen dersler sayesinde, bilgi teknolojileri ve lojistik yönetimi arasındaki entegrasyonu en iyi şekilde öğrenirler. Bartın Üniversitesi olarak, bilgi ve lojistik yönetimi alanında kariyer yapmak ve kendini bu alanlarda geliştirmek isteyen tüm adayları programımıza davet ediyoruz. Derslerimizin çeşitliliği, öğrencilerimize geniş bir bilgi yelpazesi ve derin bir anlayış kazandırmayı vaat etmektedir.